Lägg till ny länk

Flygbokaren

Inlagd i kategori den 22 september, 2016

Flygbokaren

Flygbokaren.se är en svensk webbportal där du kan jämföra och hitta billiga flyg. I våra guider kan du också hitta massor av tips och guider till alla typer av resemål. Här hittar du allt från var du hittar bästa tapasen i Barcelona till de bästa stränderna i Florida. Hitta inspiration och boka ditt flyg, boende och bil genom oss.

På Flygbokaren har vi länge arbetat länge för att skapa den bästa portalen för allt du behöver veta inför,under och efter resan. Här kan du också boka allt du kan tänkas behöva. Våra duktiga och pålitliga skribenter skriver kontinuerligt artiklar av högsta kvalitet så att just du ska kunna hitta de där riktiga pärlorna som man söker på resan. Starta ditt äventyr idag för att få ett avbrott i vardagen och bara unna dig själv något extra.

Bästa resmålen under året enligt Flygbokaren är nya härliga destinationer som Monte Negro och Albanien. Här hittar du fantastiska stränder med massor av äventyr och nöje. Prisnivån är helt klart mycket bättre än i Sverige så här kan du köpa en middag för runt 50kr och en flaska öl kostar bara runt 5-10kr. Det gör att även om det kan vara lite dyrare att ta sig till dessa destinationer så kommer du att få en fantastiskt upplevelse men god mat, härliga hiker och fina solnedgångar. Just Monte Negro har några av världens vackraste platser. Kanske har du hört talas om turistmeckat Budva där många svenskar åkte på 90-talet. Vi rekommenderar att göra ett besök där eftersom det var och njuta av strandlivet och spana in platsen där pippi på de sju haven spelades in. Men ännu bättre är Kotor som ligger en halvtimme därifrån. Det är som de norska fjordarna. Helt fantastiskt. Det är en härlig sjö med höga berg runt omkring med kossor och andra boskapsdjur. Här måste du definitivt hikea till toppen och njuta av den underbara utsikten. Det finns massor av andra bra tips som du kan hitta på Flygbokaren.se. Se till och besöka oss nu för att hitta inspiration till din nästa resa!

Mer information