Lägg till ny länk

GameElite

Inlagd i kategori , den 29 november, 2016

GameElite

GameElite.se startades redan 1997 men i ett helt annat namn. Först hette vi Barnens Multimedia för att sedan byta namn till RecLandet för att sedan 2005 komma att heta GameElite. GameElite fick sin nuvarande design så sent som i november 2016.

På GameElite.se kan du läsa som recenser och tester av olika slag. Hitta recensioner av datorspel, spelkonsoler, mobiler, surfplattor med mera. Vi gör tester av både mjukvara och hårdvara och i begränsad omfattning datorprogram för ditt hem.

GameElite är en helt oberoende hemsida där varken leverantörer, försäljare eller spelutvecklare har inflytande i hur vi skrivet våra texter. Vi är mycket stolta över vårt pålitliga team som skriver recensioner och tester. Hos GameElite kan du få information som du och lita på så du kan känna dig trygg med dina inköp.

För att du ska få en så bra bild som möjligt av olika spel, tjänster och produkter så har vi utöver våra gedigna tester och recenser även länkat till diverse resurser och andra recensioner från andra sidor så att du ska få en så bra och överblickande bild som möjligt. Alla har vi olika åsikter så vi rekommenderar att även läsa andras synpunkter innan du gör ett inköp.

GameElite drivs att ett gäng duktiga redaktörer och skribenter med ledning av Mats Ernofsson. Varmt välkommen till oss!

Mer information