Lägg till ny länk

Restauranger Avenyn

Inlagd i kategori den 25 december, 2017

Restauranger Avenyn

Om du letar efter en restaurang på avenyn som så finns det massor av bra alternativ. Göteborg är fyllt av massor av bra och spännande utbud för alla typer av matfantaster. En mycket bra restaurang som nyss kommit till Göteborg är Teaterkällaren. Den ligger i själva hjärtat av stan (alltså avenyn) och leverar mat från många olika delar av världen. Du hittar anklever, kalvtartar, hängmörat kött, ostron, torsk, korv, charkbricka med mera. Tanken är att beställa in ett gäng maträtter som alla vid bordet får dela på. Dryckes och drinklistan är bland de absolut bästa i stan. Servicen är helt fantastiskt och atmosfären i källaren precis brevid operan brukar vara helt fantastiskt. Det kan vara lite svårt att hitta till denna pärla, men ge inte upp. Du kommer inte att bli besviken av ett besök. Kort sagt, letar du efter restauranger avenyn så är Teaterkällaren den bästa restaurangen i Göteborg. Glöm inte att boka ett bord eftersom det ofta kan vara svårt att få plats på denna omåttligt populära restaurang på avenyn.

Andra restauranger på avenyn är bland annat Pinchos som har ett annorlunda tapaskoncept. Du beställer direkt ur en app som du laddar ner vilket gör hela matupplevelsen lite annorlunda. Är det sugen på en enkel hamburgare kan du alltid spana in Vigårda. Om du däremot letar efter stans bästa hamburgare så får du leta dig bort några stenkast från Avenyn. Där hittar du nämligen The Barn som enligt de flesta experter levererar bästa hamburgare Göteborg. För den som inte gillar hamburgare finns det flera andra alternativ, även vegetariskt för den som så önskar. En rolig detalj med The Barn är att den är inredd som en lada. Här får du med andra ord också en lite annorlunda och spännande upplevelse, inte bara när det kommer till maten.

Det finns såklart många fler bra alternativ att välja på när du letar efter en restaurang avenyn. Tipset är Teaterkällaren för den fantastiska maten och atmosfären. Gillar du lugn och ro finns det lugna bord längre in i lokalen och vill du ha lite mer fart så är det bra drag vid baren på fredagar och lördagar.