Lägg till ny länk

Om Oss

Svenska Sidor är en sajt som samlar Sveriges bästa sidor och länkar på ett och samma ställe. Här kan du upptäcka nya svenska, spännande webbplatser inom olika kategorier så som nyheter, sport, teknik, spel, underhållning och mycket mer. Idén med Svenska Sidor är inte bara att vi ger dig förslag på spännande och unika webbplatser inom olika segment, utan också att du själv ska kunna lägga in dina tips. Det är helt gratis att lägga in en länk, följ bara anvisningarna. Vi kommer godkänna länken om vi anser att den platsar hos oss genom en viss kvalitetssäkring.

Hur allt började

om ossLänkkatalogen här på SvenskaSidor.nu kom till eftersom vi själva hade en stor mängd kvalitativa sajter som ännu inte var så lätta att hitta via exempelvis Google. Det började med att man tipsade sina vänner om diverse olika sajter genom att skicka länkar och tips fram och tillbaka. Vi tröttnade till slut på detta, och startade den här webbplatsen för att samla våra gemensamma länktips på ett och samma ställe. Snabbt följde fler och fler på, och det blev snart en stor samling webbplatser inom många olika områden – alla väldigt kvalitativa och välbyggda.

Svenska Sidor = Länkkatalog Deluxe

Det finns många länkkataloger i Sverige där det samlas en stor mängd länkar, många av ganska dålig kvalitet. Vanligen ryms det en väldigt stor mängd spamsajter och sidor som endast eftersöker en länk. Detta gör att dessa webkataloger sällan håller en hög kvalitet. Här på Svenska Sidor vill vi enbart dela med os av webbplatser som har ett värde. Därför granskar vi alla länkförslag så att de uppfyller en viss kvalitetsnivå innan vi godkänner dem. För att lägga in en länk kan du klicka här och läsa mer. Tack för att du besöker oss på SvenskaSidor.nu – vi uppskattar verkligen ditt besök och hoppas att du får några nya trevliga sidtips via vår sajt!